Sobre nosaltres

La menuda produccions

“Els nadons són public avui, no esperem a demà!”

La Menuda produccions, ens dediquem a realitzar espectacles i concerts familiars per a la primera infància (0-3 anys). Els nostres espectacles són experiències sensorials orgàniques, compartides entre els infants, família i músics. I diem experiències sensorials perquè un espectacle de la La Menuda, no només és música… Els nadons són curiosos i tenen la necessitat vital de conèixer el que els envolta. Aquesta descoberta els arriba gràcies a tenir tots els sentits desperts (oïda, vista, tacte, gust, olfacte,…)

Volem que els nostres espectacles siguin una experiència de proximitat. És per això que les famílies i la mainada estaran molt a prop dels actors, ballarina, músics i els seus instruments. Així gaudiran en primera persona de l’experiència d’intercanvi i complicitat. El descobriment de la música en viu i el gaudi d’un espectacle, crearà moments intensos, màgics i inoblidables per tota la família.

Nosaltres

La companyia

edgar casellas teatre girona

A nivell musical apostem per la figura del violoncel, que és el responsable de portar el ritme i la força de l'espectacle. Hi tenim a l'Edgar Casellas,músic eclèctic, que compagina la docència amb espectacles musicals tan diversos com concerts simfònics, col.laboracions amb grups actuals o companyies de teatre així com shows amb violoncel elèctric passant per musicar tasts de vins.

Edgar Casellas

Violoncello

Pel que fa a la dansa i el moviment. Cercàvem algú versàtil, que tant pogués ballar ballet clàssic, com dansa urbana… com al mateix temps pugui interpretar escènicament el seu paper de Layla (nena de 10 anys). Per la dramatúrgia de l’espectacle, aquest ha de ser el perfil d’una nena/noia adolescent. Per aquest paper, hi ha la Jana Noguera. Formada en dansa clàssica, i moderna, així com en teatre Musical. La Jana també té experiència d’espectacles per a Nadons sent membre de la Companyia Pels més Menuts.

Jana Noguera

Ballarina

La música és una de les parts que volem cuidar amb molta delicadesa. Comptem amb la figura de la Nina Sunyer. Violanista amb un ampli bagatge formatiu i concertístic a nivell europeu. Actualment col.labora amb "Le Concert des Nations" de Jordi Savall, també amb l'orquestra del gran Teatre del Liceu, i la OBC. Ha tocat als darrers projectes de Rita Payés i Núria Graham. També ha treballat dins el camp de la música per a la primera infància formant part de la Companyia Concerts per a Nadons (dirigida per Paulo Lameiro). I actualment també toca amb l’Orchestra Fireluche, grup musical on es barregen instruments de joguina amb instruments convencionals.

NIna Sunyer

Viola

Volem que Madame Lumière sigui un espectacle on el treball escènic sigui important, per donar vida a una dramatúrgia que ens transportarà al llarg de l’espectacle per un viatge oníric dins d’ambients Circenses. És per això que tenim a l’Aina Sánchez. Actriu i cantant formada a l'Institut del Teatre que darrerament ha treballat per Dagoll Dagom, el Teatre Nacional, i la “Compañia Nacional de Teatro Clásico”. Ella serà la cantant i actriu que donarà vida a Madame Lumière.

Aina Sánchez

Directora escènica - actriu i cantant

Madame Lumière vol ser un viatge poètic i màgic pels somnis. La percussió és indispensable per crear aquesta màgia sonora. Aquesta és la feina d'en Xevi Puig "Quinyo". Baterista, percusionista, i corista amb una llarga experiència en el món de la música, tant per adults (Petit Fours, Aquitamxé, Le Croupier), com en espectacles familiars (País de Cotó i Trambòtics). La seva versatilitat (cantant, i percussionista) i el seu caràcter, el fa una peça clau dins l'equip artístic.

Xevi "quinyo"

Percussió i veu

Amb més de 30 anys d’experiència creant espectacles familiars, i amb 10 anys fent música per a la primera infància, enceta una nova etapa artística. Ha format part de les dues produccions de la Companyia Concerts per a Nadons (BITÓ) dirigida per Paulo Lameiro. També va ser fundador i Director Artístic de la Companyia Pels més Menuts, així com durant vint anys creador dels espectacles de País de Cotó. Havent tancat aquestes etapes, es llança a la recerca de nous formats i disciplines pels espectacles per a la primera infància, que arranca amb aquesta producció: Madame Lumière, un homenatge a la llum, la nit, i als somnis.

Faló Garcia i Pellejà

Direcció artística- veu i guitarra

Per tal d’enriquir el timbre de les peces musicals de Madame Lumière, tenim el perfil d’una músic multiinstrumentista. Per aquest motiu, comptem amb la presència de la Maria Cruz que toca el piano, saxos, i canta. Ella ha estat l'encarregada de fer els arranjament i dirigir musicalment l'espectacle. És llicenciada a l'ESMUC amb una amplia experiència musical en camps tant diferents com el grup "Pepet i Marieta", SAMBACH, Arar, projecte Vives, i diferents formacions de jazz.

Maria Cruz

Direcció musical- piano, saxo i veu

Faló Garcia i Pellejà: Direcció artística, guitarra i veu

Anna Castells: Direcció escènica

Aina Sánchez: Dramatúrgia. actriu, i cantant

Maria Cruz: Direcció musical, Piano, saxo i veu

Edgar Casellas:  Violoncel

Nina sunyer: Viola

Jana Noguera: Actriu i ballarina

Xevi  “Quiño”:  Percussió i veu

Escenografia:  Fanny Espinet / David Fauchs

Tècnic:   Jan Verdú

disseny de llums: Albert Mosoll

Vestuari: Sílvia Jou

Distribució: Blanca Gallo

Gestió executiva: Musicat

"Som públic avui, no esperem a demà"