Espectacle

MADAME LUMIÈRE

El crepuscle amb els darrers rajos de llum del dia entra al teatre. Entre la foscor i els colors rogencs, ataronjats i blaus, aniran apareixent grills i melodies clàssiques que donaran la benvinguda a la nit. Els estels ens picaran l’ullet i les llums càlides de les llars s’obriran, mentre els més menuts de casa, a ritme d’una subtil melodia, tancaran els ulls entrant en un son dolç i profund. És en aquest moment quan arriba “Madame Lumière”. Aquesta s’encarregarà de donar vida als somnis al llarg de tota la nit: somnis en mars profunds, somnis d’infantesa, somnis en carpes de circ… i fins i tot a algun malson.

La nit envoltada d’un espai sonor i d’una delicada banda sonora interpretada amb una exquisida excel·lència, arribarà a l’albada, l’hora de despertar i gaudir del record dels somnis viscuts durant aquesta bonica nit.

Madame Loumière és un espectacle pluridisciplinar (Música, dansa, escena i llum) que ens abocarà, a través d’aquest viatge oníric, a emocionar-nos a partir de la poesia visual. Aquest estarà emmarcada amb un deliciós ambient sonor i una banda sonora que fuig de l'infantilització de la música. Un homenatge a la llum, la música, i els somnis.

Faló Garcia i Pellejà: Direcció artística, guitarra i veu

Anna Castells: Direcció escènica

Aina Sánchez: Dramatúrgia. actriu, i cantant

Maria Cruz: Direcció musical, Piano, saxo i veu

Edgar Casellas:  Violoncel

Nina Sunyer: viola

Jana Noguera: Actriu i ballarina

Xevi  “Quiño”:  Percussió i veu

 

Escenografia:  Fanny Espinet / David Fauchs

Tècnic de Llums:   Jan Verdú

Maquinista: Àlex Barinotto

disseny de llums: albert mosoll

Vestuari: Sílvia Jou

Distribució: Blanca Gallo Agència

Gestió executiva: Musicat